Kapcsolat

ROKÁNA KFT.

7624 Pécs, Buday Dezső u. 48

Pécsi telephely

7624 Pécs, Jurisics u. 38 7617 Pécs, Pf.: 55 [+36 72] 212 170
[+36 30] 9476 401

Zalaegerszegi telephely

8900 Zalaegerszeg, Válicka u. 19. 8901 Zalaegerszeg, Pf.: 287 [+36 92] 312 207
[+36 30] 9476 402

Pesztonka elektromos mellszívó készülék

Számos érv szól a mellszívók használata mellett. Nemcsak a szoptatás után a mellekben maradt tej hasznosítását teszi lehetővé, de stimuláló hatása segít a tejképződésben is.

mellszívó, elektromos mellszívó, anyatej,szoptatás A mellszívó nélkülözhetetlen az anyatejjel való tápláláshoz akkor, amikor valami miatt- pl. koraszülés, a kisbaba betegsége- az anya nem képes az újszülöttet a szükséges időben vagy a baba által igényelt gyakorisággal szoptatni.

 

A Pesztonka elektromos mellszívó készülék előnyei

  • Kezdő kismamáknak sem okoz gondot az anyatej  fejés, mert a mellszívó kezelése egyszerű, használata könnyen és gyorsan elsajátítható.
  • Az anyatej eltávolításához nincs szükség fizikai erőkifejtésre és a mellszívó szívóereje egy könnyed kézmozdulattal szabályozható.
  • A formatervezett készülék könnyű, biztonságos, kényelmesen használható.
  • A mellszívó hatékony szívó teljesítményének köszönhetően jelentősen lerövidül az anyatej fejéséhez szükséges időtartam.
  • A mellszívó tartozéka egy szilikonbetéttel ellátott szívóharang , amely biztosítja az érzékeny mellbimbók védelmét, s a mell adottságaitól, a tejerek elhelyezkedésétől függetlenül használható.
  • Hazai termékről lévén szó a használat során felmerülő problémák- pl. a gyűjtőüveg pótlása, stb.- gyorsan megoldhatóak.
 
A Pesztonka elektromos mellszívó készülék legfőbb előnye, hogy tartozéka egy orrszívó adapter, amely akár évekkel meghosszabbítja használatát a csecsemőgondozás során.
 
 
 
 

 

mellszívó, mellszívó készülék,szoptatás,anyatej mellszívó,elektromos mellszívó,cumisüveg,mellszívó tartozéka
 mellszívó,mellszívó tartozéka,szívóharang,szoptatás  mellszívó, mellszívó doboz, szoptatás,anyatej

 

Tekintse meg a Pesztonka mellszívó készülék leírását!

Magyar, német és angol nyelvű (letölthető itt, PDF formátumban, 597 KB)

 

 

Copyright © 2014. Rokána Kft. Minden jog fenntartva.